Как да закараме мъжа в леглото?

По принцип се смята , че  активен  в леглото трябва да бъде мъжът.  Така повеляват и християнските нрави. В наше време, обаче, се срещат мъже, които   не проявяват нито особена активност, нито страст, да не говорим пък

2011-05-15 16:12:03
Как да закараме мъжа в леглото?
По принцип се смята , че  активен  в леглото трябва да бъде мъжът.  Така повеляват и християнските нрави.

В наше време, обаче, се срещат мъже, които   не проявяват нито особена активност, нито страст, да не говорим пък за някаква напористост.  И доста често се случва така, че  жените се чудят какво да правят, каква е причината  за такова дръжане и как да замъкнат партньора си в леглото.

Е, за да се събуди заспалото желание на мъжа, трябва да се приложат  различни хитрости и женски уловки.  Защото  мъжете, въпреки че се водят за т. нар. ‘силен пол’, доста често са смазани от  промените в обществото и от трудния живот.  Ето защо,  жената е тази, която  трябва да вземе всичко в свои ръце.

Сексолозите продължават да твърдят, че мъжете като цяло, са полигамни същества и се нуждаят от разнообразие.  Ето защо, не е  зле жените да помислят  за смяна на стила - да променят прическа, цвят на косата, стил, облекло...  Така у мъжа се създава илюзията, че това е друга жена и пламъкът на страстта може да пламне с нова сила.

Ако пък жената не желае да прави експерименти с външния си вид, може да се опита да направи промени в  спалнята, например. Обстановката има голямо значение.

Оплачете се от дългото стоене пред компютъра - заболял ви е вратът и гърбът, затова го накарайте да ви разтрие. А по  време на масажа,   еротично се  размърдвайте и издавайте приглушени стонове.

И най-важното, винаги му показвайте  какво и как искате. Ако трябва - нападнете първа, това със сигурност ще го впечатли! 
Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия