Нови групи се присъединяват към 'Каварна рок фест'

Към тазгодишното издание на “Каварна рок фест” ще се присъединят  още три групи. Това са  Opeth, Moonspell  и  Katatonia.  Организаторите на феста обещават скоро да има и други попълнения. Втората фестивал

2011-05-14 19:30:03
Нови групи се присъединяват към 'Каварна рок фест'
Към тазгодишното издание на “Каварна рок фест” ще се присъединят  още три групи. Това са  Opeth, Moonspell  и  Katatonia.  Организаторите на феста обещават скоро да има и други попълнения.

Втората фестивална вечер на 16 юли най-после си  има основна група  - това са дълго чаканите Opeth.  Шведите завладяват световните сцени с агресивната си музика от 1990 година.  Последният им албум излезе през 2008 година и беше номиниран за ‘Грами’.

Две групи са попълнението на финалната фестивална вечер - 17 юли. Това са алтернативните  метъли  Katatonia  и   португалските готик метъли Moonspell. Португалците са единствената метъл банда , която е достигнала до първа позиция в класациите  в страната си. Те се радват и на огромен успех в цяла Европа. Кatatoniа пък  са поредните шведски метъли, които направо  ще отвинтят главите на публиката. Те за пръв път идват у нас и  шоуто  им  е част от турнето на бандата, с което тя отбелязва 20 години на сцената.

Билетите за феста в Каварна струват 40 лв. за един ден и 90 за трите дни.  
Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия