Победител в Голямото междучасие е група Accident (видео)

Група Accident с парчето „Само за теб” спечели третото издание на конкурса за най-добра училищна песен „ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ 3”, организиран от Столична община, D2 и Gravity Co. Бурен и емоционален беше големият финален конц

2011-05-14 11:13:14
Победител в Голямото междучасие е група Accident (видео)
Група Accident с парчето „Само за теб” спечели третото издание на конкурса за най-добра училищна песен „ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ 3”, организиран от Столична община, D2 и Gravity Co.


Бурен и емоционален беше големият финален концерт на конкурса, който се проведе вчера в Swingin "Hall. Петте групи финалисти  - Accident със „Само за теб”, Random Station с баладата „За да остана”, бандата 818 с ”Без изход”, Voor De Wind с парчето „Тук-Сега” и Enslavement със “Справедливост”  дадоха всичко от себе си  и разтърсиха здраво клуба. Силни страсти бушуваха и сред феновете на групите, дошли часове по-рано, за да подкрепят своите фаворити.

Митко Кърнев от D2 каза, че им е било трудно да изберат победител, защото повечето групи са се представили страхотно. Но все пак конкурсът е за песен и парчето, което смятат, че има най-голям потенциал е „Само за теб” на Accident. Те спечелиха голямата награда  - продуциране и запис на песента в професионално студио. Самите победители споделиха, че изобщо не са очаквали това да им се случи. Песента им е написана от тях самите и е по истински преживяни емоции. Шестте момчета са група отскоро, запознават се случайно при инцидентни обстоятелства, което е и причината да се кръстят Accident.

След петте финалисти на сцената се качиха и миналогодишните победители в конкурса Savage Ravage, които освен че обраха овациите, показаха, че заслужено са спечелили второто издание на конкурса.

За да стимулират и наградят повече участници, организаторите и партньорите на „ГОЛЯМО МЖДУЧАСИЕ 3” бяха осигурили и няколко специални награди:

Най-малкият участник в конкурса, 8- годишния Марио Кръстев получи специална  награда от организаторите – професионален микрофон.

Специалната награда на Music Space - артистичен промо пакет на стойност 1000 лв. спечели група Instead. Наградата връчи Боби Бончев – управител на Toxity Records.

Специалната награда на TeenProblem.net спечели група Sentry. Те бяха избрани от екипа на TeenProblem.net да излязат на една сцена с култови български групи Ogi 23, The Pomorians, D2 и Ъпсурт, за да отпразнуват 10-годишния юбилей на най-популярния сайт на българските тийнейджъри. Това ще се случи днес - 13 май 2010 (петък) от 18.30 ч. в Зала 3 на НДК.

Специалната награда на Converse спечели група Enslavement. Всеки един от членовете на бандата получи чек за кецове All Star на Converse.

Teen View Sofia се спряха на група Impade и хип-хоп дуета Pacho & Poli, които печелят професионална фотосесия и интервю, които ще бъдат публикувани на страниците на сайта.

Специални гости на концерта в Swingin "Hall бяха Милена Славова и Wickeda, които изпълниха най-популярните си хитове. Милена от своя страна сподели, че е много впечатлена от ученическите групи и обеща да покани някои от тях да я подгряват на следващия й концерт. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия