Аштън Къчър ще бъде новият главен актьор в "Двама мъже и половина"

Актьорът Аштън Къчър ще замести скандалния Чарли Шийн в хитовия сериал "Двама мъже и половина". Той ще изпълнява главната роля в любимата телевизионна поредица. Къчър индиректно потвърди новината в социалната мрежа Facebook, като шеговито н

2011-05-13 13:46:32
Аштън Къчър ще бъде новият главен актьор в
Актьорът Аштън Къчър ще замести скандалния Чарли Шийн в хитовия сериал "Двама мъже и половина". Той ще изпълнява главната роля в любимата телевизионна поредица. Къчър индиректно потвърди новината в социалната мрежа Facebook, като шеговито написа на стената си "Знаете ли колко е корен квадратен от 6.25? - 2 и половина".

Все още, обаче, няма официална информация от страна на говорителя на актьора и от Си Би Ес. Първоначално ролята бе предложена на актьора Хю Грант, но двете страни не достигнали до консенсус.

Чарли Шийн, който в последно време предимно ни разочарова, отколкото да ни радва, бе изгонен от сериала през март месец след поредната му "изцепка", свързана с алкохола и наркотиците.

До няколко дни Си Би Ес ще представи новата си програмна схема и ще стане ясно какво наистина е бъдещето на "Двама мъже и половина". Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия