Интересна експозиция - скелети в различни сексуални пози (+ видео)

Френският скулптор Жан-Марк Ларош направи доста интересна експозиция в Музея на еротизма във френската столица.  Той представи скелети, които бяха в най-различни пози, заимствани от книгата "Кама Сутра". Експонатите са изработени от по

2011-05-10 16:36:40
Интересна експозиция - скелети в различни сексуални пози (+ видео)
Френският скулптор Жан-Марк Ларош направи доста интересна експозиция в Музея на еротизма във френската столица.  Той представи скелети, които бяха в най-различни пози, заимствани от книгата "Кама Сутра". Експонатите са изработени от посребрен бронз и показват как авторът вижда секса след смъртта.

Скелетите изглеждат много добре - повечето от тях са в цял ръст, излъчват радост и имат очи от кристали. Те показват живота след смъртта по един различен начин. Това е представата на Ларош за Рая.

Експозицията се казва "Любовниците на нищото" и досега трябваше да е приключила, но поради големият интерес бе удължена до 25 май(сряда).

Жан-Марк Ларош  и преди е правил доста добри попадения в работата си. Той е изобретявал ножове, които били много търсени от колекционери и голяма част от тях са получавали престижни награди в Америка.
Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия