Американка оцеля седем седмици с половин пакет мюсли и няколко бонбона

Американката Рита Кретиен бе издирвана от полицията в продължение на месец. 57-годишната жена бе открита жива в собствената си кола Chevrolet Astro, която била заседнала в пустошта в щата Невада, доста далеч от главните пътища. Тя и съпругът й път

2011-05-10 16:03:36
Американка оцеля седем седмици с половин пакет мюсли и няколко бонбона
Американката Рита Кретиен бе издирвана от полицията в продължение на месец. 57-годишната жена бе открита жива в собствената си кола Chevrolet Astro, която била заседнала в пустошта в щата Невада, доста далеч от главните пътища.

Тя и съпругът й пътували към Лас Вегас, но лошите метерологични условия развалили плановете им. Мъжът опитвал няколко дни подред да измъкне автомобила от калта, но така и не успял. Тогава той решил да тръгне пеша и да търси помощ и оставил съпругата си да го чака в колата. Рита чакала помощ в продължение на почти два месеца. Тя била открита от ловци, които видели бялата кърпа, която жената завързала на антената на вана.

За тези седем седмици Рита имала всичко на всичко малко мюсли и няколко бонбона. Набавяла си вода, като разтопявала сняг. За този период от време американката свалила цели 14 килограма, в момента е под лекарско наблюдение, но състоянието й е стабилно.

Все още не е открит Алберт Кретиен, но шансовете да бъде открит жив са минимални. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия