Нови технологии

Нови технологии и много Нови технологии. Всеки ден излизат нови и нови технологии и всичките са ориентирани с цел да ни вземат парите по някакъв начин. Рядко има такива, които просто помагат за нещо, без да си платим. Ако хората плащаха за по-м

2011-05-09 22:15:09
Нови технологии
Нови технологии и много Нови технологии.

Всеки ден излизат нови и нови технологии и всичките са ориентирани с цел да ни вземат парите по някакъв начин. Рядко има такива, които просто помагат за нещо, без да си платим.

Ако хората плащаха за по-малко вредни емисии, след няколко дни щеше да излезе нещо, което да ги намали с още 10% и след няколко месеца щеше да има ъпдейт, който да подобри технологията с 20% и нямаше да има глобално затопляне.

Обаче има прекалено много печалба от други неща, които нараняват Земята и няма на кого да му пука. Има доста организации, фирми и куп други хора, които се опитват да направят промяна, но просто нямат средстава да разработят такива технологии.

За жалост парите са най-големият проблем. В момента правителства на много държави налагат високи данъци на фабрики, които замърсяват околната среда и на такива, които не предприемат действия за промяна на технологиите си, за да прочистват изпаренията, излизащи от кумините.

За промяна са нужни години, но има светлина в тунела. Дано само тази светлина не се окаже огън и всички да се опарим от нея. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия