Възражда се интересът към една от версиите за убийството на Кенеди

Напоследък се възражда интересът към една от многобройните версии за убийството на 35-тия президент на САЩ Джон Кенеди.  Според нея,  причина  за покушението над него е бил интересът на президента към извънземните. Излиза неизв

2011-05-07 23:32:55
Възражда се интересът към една от версиите за убийството на Кенеди
Напоследък се възражда интересът към една от многобройните версии за убийството на 35-тия президент на САЩ Джон Кенеди.  Според нея,  причина  за покушението над него е бил интересът на президента към извънземните.

Излиза неизвестно досега писмо, написано от Кенеди 10 дни преди смъртта му и адресирано до директора на ЦРУ. В него президентът го моли  да му покаже свръхсекретни документи за НЛО. Именно това дава повод на специалистите по теория на конспирацията да твърдят, че Кенеди е бил убит, за да му бъде попречено да обнародва информация за пришълците.

Твърди се дори, че  Кенеди имал намерение да съобщи тази информация не на американския народ, а на Съветския съюз.  Причината била, че  президентът бил много притеснен от отношенията с Москва. Той се страхувал, че многобройните НЛО, които се появявали в небето над СССР, може да бъдат интерпретирани от съветското ръководство като агресия от страна на САЩ.

Във второ писмо, написано до ръководителя на НАСА, президентът Кенеди изказва желанието си да се сътрудничи със Съветския съюз в изследването на Космоса, което  днес, след 48 години,  вече е реалност.  
Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия