Нов феноменален телефон (+ Видео)

Гъвкав телефон от електронна хартия ще превземе света. The PaperPhone е най-тънкият и същевременно най-здрав телефон на пазара. Той може да прави всичко, което един модерен телефон може освен снимки и видео. Фукнциите се активират по различни н

2011-05-07 18:18:19
Нов феноменален телефон (+ Видео)
Гъвкав телефон от електронна хартия ще превземе света.

The PaperPhone е най-тънкият и същевременно най-здрав телефон на пазара. Той може да прави всичко, което един модерен телефон може освен снимки и видео.

Фукнциите се активират по различни начини, може да е чрез натиск като "тъч-скрийн" и чрез огъване на телефона по различни начини.

Телефонът е творение на канадски специалисти и е само 1.5 милиметра. Тежестта е около 10-15 грама, което е колкото две монети от 1 лев.

Телефонът ще бъде на официално изложение след 3 дни във Ванкувър, Канада. След няколко месеца ще може да се закупи и до колкото се знае за момента цената ще бъде доста ниска.

Друго устройство ще бъде също показано от канадските специалисти. То е уникално и хипер модерно. Устройството е мулти функционално и се нарича Snaplet. Докато е на ръката ви, е часовник, когато го махнете и изправите, става смарт-фоун, а като го прегънете през средата, става мини лаптоп. Мощността на устройството е поразителна за размерите и теглото си от 50 грама. За сравнение iPhone 4 е с тегло 137 грама.

Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия