Какво да правим, когато се разделим с гаджето?

Ако усетите, че връзката ви е към своя край, няма нужда да се опитвате да спасявате нещо, което вече не съществува - т.е истинската любов между вас. Все пак хората не могат да се променят за една нощ, лошите навици си остават, може вашата половинка д

2011-05-05 13:13:29
Какво да правим, когато се разделим с гаджето?
Ако усетите, че връзката ви е към своя край, няма нужда да се опитвате да спасявате нещо, което вече не съществува - т.е истинската любов между вас. Все пак хората не могат да се променят за една нощ, лошите навици си остават, може вашата половинка да успее да ги притъпи за известно време, но се очаква те отново да излязат наяве и да продължат да ви дразнят.

Ако вашият любим до този момент не се е грижил достатъчно за своя външен вид, не се е държал кавалерски с вас и никога не ми е изслушвал - няма как да очаквате след поредния скандал и мрънкане от ваша страна това да се промени. Дами, вижте кои са трите стъпки, които трябва да следвате, за да преодолеете раздялата по-бързо:

1. Вместо да се стараете да ви личи, че трудно преживявате раздялата, направете така, че хората да ви виждат само усмихната - няма мъж, който да се чувства добре, когато види, че бившата му приятелка не отдава особено значение на факта, че нещата между тях са приключили. Дръжте се на ниво, усмихвайте се, купете си нови дрехи, направете си прическа и се постарайте той да ви види. У дома може да се тъпчете със сладки неща и да плачете, докато гледате ваши общи снимки, но навън трябва да бъдете лъчезарна и щастлива.

2. Сексът като начин за сдобряване - често след раздялата една двойка продължава да прави секс от време на време, единият го използва, като начин да си върне  половинката, а другият, като задоволяване на човешките нужди, докато си намери ново гадже. Но това е ненужно и за двамата, така че не допускайте бушуващите ви хормони след раздялата, да ви позволят да направите тази грешка.

3. Изтрийте мобилния му номер - въпреки че сигурно го знаете наизуст, по-добре го изтрийте от телефона си и след време ще го забравите. Не му звънете, не му плачете, не му искайте за пореден път обяснения защо сте се разделели - тези разговори може само да ви наранят. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия