Вашата връзка сериозна ли е ? Проверете тук!

Често се случва в една двойка единият да мисли, че нещата между тях са сериозни, докато другият просто да се забавлява(странно, но по-често мъжете са тези, които смятат, че имат сериозна връзка с жената до себе си, докато тя е на друго мнение). Има з

2011-05-05 01:15:09
Вашата връзка сериозна ли е ? Проверете тук!
Често се случва в една двойка единият да мисли, че нещата между тях са сериозни, докато другият просто да се забавлява(странно, но по-често мъжете са тези, които смятат, че имат сериозна връзка с жената до себе си, докато тя е на друго мнение). Има знаци, които показват дали наистина жената приема взаимоотношенията със сегашната си половинка на сериозно:

1. Дамите се стараят да подбират думите си, за да не дразнят излишно своя любим. Рядко влюбената жена използва нецензурни думи и изрази в присъствието на своя приятел.

2. Ако една жена предпочита да вижда приятеля си, но не насаме и често води приятелка със себе си, то това е достатъчно показателно, че няма намерение тяхната връзка да се превърне в нещо сериозно.

3. Когато една дама наистина харесва мъжа до себе си, тя полага големи старания за своя външен вид. Ако вашата половинка често ходи без прическа, грим, с анцуг и като цяло все едно току-що е станала от леглото, то явно тя не си пада достатъчно по вас.

4. Жените обичат физическия контакт(не секса!) и постоянно го търсят. Всяка влюбена дама си намира причина да се опре на своя любим, да оправи яката на ризата му, да оправи прическата му и т.н. - все неща, които ясно показват, че тя има чувства към него.

5. Вижте как се държи приятелката ви на публични места - ако тя спазва дистанция от вас, не ви целува, не ви прегръща, то явно иска нещата между вас да си останат само в леглото.

6. Дамата, която обича своята половинка, прави всичко възможно, за да има повече свободно време, което да посвети на него. Ако тя е вечно заета, личи си, че й е скучно в неговата компания, не се смее на майтапите му, то явно го приема просто като приятел.
Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия