Клиновете прикриват недостатъци, но са опасни за здравето

Клиновете може да седят добре с някои дрехи или да са удобни за спорт, но се оказа, че тяхната вреда е по-голяма, отколкото ползата им. Голяма част от представителките на нежния пол имат поне един клин в своя гардероб.  Той е лесен за съчетаване

2011-05-03 00:56:53
Клиновете прикриват недостатъци, но са опасни за здравето
Клиновете може да седят добре с някои дрехи или да са удобни за спорт, но се оказа, че тяхната вреда е по-голяма, отколкото ползата им. Голяма част от представителките на нежния пол имат поне един клин в своя гардероб.  Той е лесен за съчетаване и е доста удобен. Оказа се, обаче, че те правят мускулите на краката и корема мързеливи и това води до закръгляне на споменатите части.

Клиновете са практични и прикриват доста женски несъвършенства - няколкото килограма отгоре, "портокаловата кожа" и досадните паласки. Те поддържат стомашните, бедрените и седалищните мускули и вземат техните функции. По този начин мускулите започват да мързелуват и се изключват. Когато лятото чука на вратите ни и е време да се разделим с тази своя любима дреха, когато се погледнем пред огледалото виждаме едно тяло, което не е особено красива гледка.

Зимата сме свикнали да обличаме повече дрехи, за да ни е по-топло. Именно заради това често забравяме за тялото си и прекаляваме с храната, която бързо се "лепва" върху фигурата ни. По този начин пролетта забелязваме, че имаме няколко излишни килограма, които досега не сме забелязвали, заради клиновете, които сме носели.

Клиновете се върнаха на мода преди 5 години и до ден-днешен са доста актуални. Те се предлагат в най-различни десени и могат да задоволят всеки женски вкус. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия