Вижте 10те неща, които вече са забранени на Кейт Мидълтън да прави

От 29ти април 2011 година Кейт Мидълтън вече официално е съпруга на принц Уилям и именно поради този факт на нея вече не са й разрешени всички неща, които досега е вършила. Вижте десетте забрани, които Кейт не бива да престъпва заради новия си начин

2011-04-30 16:32:44
Вижте 10те неща, които вече са забранени на Кейт Мидълтън да прави
От 29ти април 2011 година Кейт Мидълтън вече официално е съпруга на принц Уилям и именно поради този факт на нея вече не са й разрешени всички неща, които досега е вършила. Вижте десетте забрани, които Кейт не бива да престъпва заради новия си начин на живот:

1. Кейт не бива да работи - сигурно повечето хора благородно й завиждат, но всеки знае, че кралските особи не работят. Въпреки че преди известно време принц Чарлз се опита да работи на половин работен ден, но бързо се отказа. Кейт може официално да не работи, но тя никога няма да остане без задължение. Като съпруга на Уилям тя ще има доста дейности, с които да се занимава - все ще има протоколни и благотворителни събития, които да организира.
И все пак принцеса Уилям Уелска има диплома по история на изкуството, но не е практикувала професията си. За кратко е помагала във фирмата на родителите си и 7 месеца е била асистентка в магазин за аксесоари .

2. Дотук с обръщението Кейт - 29 години са й викали така, но ето, че вече трябва да свикне с други по-официални названия. След като мина под венчилото с принц Уилям към нея ще се обръщат с "нейно кралско височество принцеса Уилям Уелска", "нейно височество херцогинята на Кеймбридж", а най-краткият вариант е Катрин, но това може да си го позволят само най-близките й.

3. Забранено й е да консумира морски дарове - никой от кралското семейство не яде морски дарове, не защото им е забранено наистина, а защото се страхуват от хранително натравяне. Ако принцеса Уилям Уелска не може да живее без тях ще й се наложи да яде тайно извън двореца и на собствена отговорност. А тези фактори със сигурност ще й убият мерака.

4. Ако яде бавно - ще остане гладна - интересен факт, но ако Кейт е свикнала да се храни бавно ще трябва да промени това, защото никой няма право да продължава да се храни, ако кралица Елизабет Втора е приключила със своето ядене.

5. Няма право да упражнява правото си на глас - по принцип членовете на кралското семейство имат право да гласуват, но не го правят, защото може да се приеме като подстрекация и противоречи на изискването за неутралност. Все пак кралското семейство има сериозна обществена роля и ако гласуват със сигурност ще повлияят на всички социални групи от народа.

6. Не може да се кандидатира за изборни постове - по силата на забрана №5.

7. Не може да се подписва - принцеса Уилям Уелска няма право да се подписва навсякъде, защото ако след време Уилям стане крал, тя от време на време ще трябва да слага подписа си на правителствени документи вместо него и трябва да бъде много внимателна, за да не попадне на фалшифицирани. Преди време малкият брат на Уилям имаше сериозни проблеми, след като реши да се подпише на гипса на едно момиче, което си бе счупило ръката и което бе толкова щастливо от този факт, че обеща да си го пази в стъклена кутия, а това изобщо не се понрави на кралица Елизабет Втора.

8. Трябва да избягва излишни контакти с медиите - всеки се интересува от пикантериите, свързани с кралското семейство. Самата Кейт усети натискът на медиите и нещата, които се изписаха за нея - повечето я упрекваха, че няма синя кръв, че не се жени по любов, а заради парите на Уилям, че майка й няма особено изискан речник и т.н. На принцесата й е ясно, че ще бъде следена 24 часа 7 дни в седмицата какво прави, с кого го прави, как се държи, какво говори и т.н. Така че тя трябва да бъде изключително внимателна, за да не изложи както себе си, така и семейството на своя съпруг.

9. Няма право да прави нищо нередно - тя няма право да коментира политиката, социалната си позиция, както и темите, свързани със секса.  До момента само веднъж сме чували гласа й и това беше след годежа, когато даде кратко интервю, което бе репетирала десетки пъти.

10. Не може да играе "Монополи" - въпреки че е само игра, тя е забранена, защото е прекалено порочна. Това призна херцогът на Ню Йорк преди 3 години. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия