Химн на абитуриентите и бунтарски рок в ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ 3

Младите изпълнители ще премерят сили в три полуфинални концерта на 2, 3 и 5 май 2011 г. Тридесет и две парчета се борят за голямата награда в „ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ 3”. Електронното гласуване продължава до 8 май на официалния сайт на конку

2011-04-30 11:34:10
Химн на абитуриентите и бунтарски рок в ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ 3
Младите изпълнители ще премерят сили в три полуфинални концерта на 2, 3 и 5 май 2011 г.

Тридесет и две парчета се борят за голямата награда в „ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ 3”. Електронното гласуване продължава до 8 май на официалния сайт на конкурса: www.d2band.com, когато ще се определят петте песни финалисти.

Тази година темата за любовта явно вълнува повечето участници. За някой е споделена, за други не, трети я търсят. Дори най-малкият участник – второкласникът Марио от 23 СОУ е заложил на текст, разкриващ любовните му трепети. Не липсват и парчета, които изразяват бунта на младите срещу различни аспекти в живота им.  Ако пък се чудите защо абитуриентите броят до 12, отговор на този въпрос дава хип-хоп дуета Pacho и Поли с парчето „Абитуриентски бал”.

За момента в гласуването водят група Random Station с баладата „За да остана”,  Accident със „Само за теб”, Candle Light с ”Това съм аз”, бандата Syanatic с парчето „Няма тишина” и Enslavement със “Справедливост”.

Участниците в конкурса за най-добра училищна песен “ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ 3” ще могат да бъдат чути не само в сайта на музикалното състезание, но и на живо в предстоящите три полуфинални концерта.

Те ще се проведат на:
- 2 май от 18.00 ч. в Дом на културата "Средец" на ул.Кракра 2 (Лиляна Димитрова)
- 3 май от 18.00 ч. в Дом на културата "Средец" на ул.Кракра 2 (Лиляна Димитрова)
- 5 май от 18.00 ч. в Народно читалище “Младост” в ж.к. “Младост” 1 /до кооперативния пазар/

Водещи на концертите ще бъдат Дидо от D2 и 15-годишния артистичен талант Владимир Солаков.

Победителят в конкурса за най-добра училищна песен „ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ 3” ще бъде обявен на голям финален концерт на 12 май 2011 г. от 17:00 ч., на Лятната естрада в Борисовата градина. В него ще вземат участие изпълнителите на петте песни, събрали най – голям вот при гласуването. Именно от тях D2 и Gravity Co. ще изберат победителя и най-добрата ученическа песен за 2011 г.

Голямата награда е: продуциране и запис на песен в професионално студио.
Тази година има и две специални награди. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия