Създадоха джип САМО за жени (+ снимки)

Има доста шеги на тема "жени-шофьори". Ето, че дамите са решили да си помогнат една на друга и няколко от тях създали първия джип, който е предназначен специално за представителките на нежния пол - "Dartz Iron Diamond". Моделът

2011-04-28 01:19:51
Създадоха джип САМО за жени (+ снимки)
Има доста шеги на тема "жени-шофьори". Ето, че дамите са решили да си помогнат една на друга и няколко от тях създали първия джип, който е предназначен специално за представителките на нежния пол - "Dartz Iron Diamond".

Моделът официално бе показан за пръв път на изложението за бутикови автомобили Top marques Monaco. Дамският джип има всичко, от което се нужда всяка съвременна жена. Голяма част от дамите си избират големи SUV коли, които определено се отличават със своята уникалност. За две жени е направо непростим грях да отидат на важно събитие облечени по един и същи начин, но не е проблем да притежават еднаква марка автомобили. 

Специално за представителките на нежния пол автомобилът има само три врати - две от страната на пасажера и една от страната на шофьора. Идеята на това странно решение е, че в последно време крадците са се увеличили и голяма част от тях крадат дамските чанти, които жените оставят на задната седалка на своята кола.

"Dartz Iron Diamond" може да бъде в няколко различни десена - като скат, като змия, като хамелеон, като крокодил, като слон или като карбон.

Автомобилът има уникален дизайн, много екстри и е брониран, което го прави изключително скъп и на него ще могат да се радват само дами, които имат завидни финансови приходи (или доста богат мъж до себе си).



































Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия