Криза в порно индустрията?!

(АКО СТЕ ПОД 16 ГОДИНИ НЕ СЪВЕТВАМ ДА ЧЕТЕТЕ ПО-НАДОЛУ) Има криза и в порно индустрията. Много порно звезди са си направили собствени уеб сайтове с цел да заработват повече пари. Според доста жени в индустрията има застой и известна криза. Тук не

2011-04-26 14:38:58
Криза в порно индустрията?!
(АКО СТЕ ПОД 16 ГОДИНИ НЕ СЪВЕТВАМ ДА ЧЕТЕТЕ ПО-НАДОЛУ)
Има криза и в порно индустрията. Много порно звезди са си направили собствени уеб сайтове с цел да заработват повече пари.

Според доста жени в индустрията има застой и известна криза. Тук не става въпрос за полу-професионалните клипове и филми, а за професионалните порно филми.

В по-малките фирми нещата обаче не са така. Там бизнесът расте силно и се правят десетки хиляди долари на месец.

Много порно звезди, предимно жени, са заснели различни еротични и порнографски клипове и чрез заплащане могат да се гледат в техните сайтове. Цените са сравнително ниски. Поразрових се малко из мрежата и видях, че цените преди 3 години са били около 10-40 долара за кратко видео на известна порно актриса. Сега обаче цените са от 2 до 20 долара за доста по-добре направени и качествени клипове.

Много хора приемат порното за табу особено в САЩ. Обаче много специалисти съветват младежите да гледат подобни филми, за да не се притесняват, когато видят гола жена или мъж. Друго мнение пък твърди, че е добре младежите да стимулират половите си органи и ако не водят сексуален живот, еротичните филми са добър заместител. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия