Гаджето ти е егоист в леглото? Виж как да го превъзпиташ (+ 18)

Статията е предназначена за лица НАД 18-годишна възраст! Обичаш гаджето си, прекарвате си страхотно, когато сте заедно, но сексуалният ви живот може да бъде и на по-високо ниво, ако той не беше такъв егоист. Не се ядосвай, че мисли предимно за себ

2011-04-25 23:31:00
Гаджето ти е егоист в леглото? Виж как да го превъзпиташ (+ 18)
Статията е предназначена за лица НАД 18-годишна възраст!

Обичаш гаджето си, прекарвате си страхотно, когато сте заедно, но сексуалният ви живот може да бъде и на по-високо ниво, ако той не беше такъв егоист. Не се ядосвай, че мисли предимно за себе си, ами се опитай да го превъзпиташ.

Забрани му да те пипа/целува на някои места - повечето мъже не обичат, когато им се забрани нещо. Ако кажеш на твоя любим, че не обичаш да те целуват по корема или гърдите, той ще се опита да се докаже и сигурно нарочно ще те целува именно там, за да ти покаже, че той го прави по-добре от предишните ти гаджета и сега ще ти хареса. Уж му забрани любимите си места и сама ще видиш как той ще се бори, за да достигне до тях.

Сама му покажи какво искаш и какво ти харесва - във всеки един мъж спи по един "състезател". Покажи му къде и как обичаш да бъдеш докосвана и ще видиш как веднага ще поеме инициативата в свои ръце.

Оралната любов е доста харесвана както от мъжете, така и от жените. Ако той не ти отделя достатъчно внимание, привлечи вниманието му. Разкажи му как си гледала в някакъв филм доста гореща сцена, в която е имало орална любов. Когато му разкажеш подробно случилото се, няма как да не се възбуди и да не реши да те дари със същото удоволствие. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия