Бъдещето на ЦСКА е под въпрос

Съдбата на волейболния клуб ЦСКА все още е на карта, но тяхното бъдеще ще стане ясно до 10 май(вторник). Преди два дни волейболистите защитиха титлата си и завършиха със златен дубъл първенството. ЦСКА успяха да достигнат и до полуфиналите на евро

2011-04-25 15:22:55
Бъдещето на ЦСКА е под въпрос
Съдбата на волейболния клуб ЦСКА все още е на карта, но тяхното бъдеще ще стане ясно до 10 май(вторник).

Преди два дни волейболистите защитиха титлата си и завършиха със златен дубъл първенството. ЦСКА успяха да достигнат и до полуфиналите на евротурнира - купата на CEV, в който играят само силни и доказали се отбори.

Бъдещето на "червените" обаче все още не е ясно. Президентът на отбора се е свързал с много сериозен спонсор, който може да помогне на ЦСКА. Преговорите текат с пълна сила и при добро развитие на нещата, договорът трябва да бъде подписан до 10 май. Ако това стане отборът на Александър Попов ще везе участие в Шампионската лига и ще има възможността да вкара нови силни играчи в състава си.

От "червените" не искат да разкриват подробности около новия спонсор, докато всичко не се нареди и не бъде сигурно. Ако нещата не се развият по желаният начин се очаква ЦСКА да подмлади състава си за първенството и да се откаже от евротурнирите. Също така Валтерс Рама, Филип Майо и Ясер Портуондо се очаква да напуснат, както и повечето емблематични български волейболисти, начело с капитана на отбора.

Следващата седмица президентът на клуба Георги Георгиев ще събере отбора, за да обсъдят всички подробности около договора. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия