Слави готви поредната изненада на зрителите си

Най-популярният телевизионен български водещ, Слави Трифонов, организира невероятно шоу с участието на любимата на Димитър Бербатов - Елена. Футболната съпруга не била категорична за участието си, но в такива ситуации Слави може да бъде много убедите

2011-04-24 02:31:07
Слави готви поредната изненада на зрителите си
Най-популярният телевизионен български водещ, Слави Трифонов, организира невероятно шоу с участието на любимата на Димитър Бербатов - Елена. Футболната съпруга не била категорична за участието си, но в такива ситуации Слави може да бъде много убедителен.

Идеите на Дългия за запазване на рейтинга на предаването му в повечето случаи са доста плодотворни. За шоумена няма граници в реализирането на идеите му - способен е да подготви уникални шоута, в които да гостуват множество известни и интригуващи личности. За това се изискват много усилия, тъй като т.нар. гости на Слави трудно се съгласяват на участие в шоуто. Това е така, защото Трифонов е наистина труден събеседник - няма как да знаеш какъв въпрос ще ти зададе или колко лична тема ще повдигне.

Въпреки трудностите, обаче, Слави не се предава в търсенето на сензационното и професионалното. На тази част от характера си водещият дължи успехите си в продължение на толкова много години в националния ефир.

Гологлавият водещ наистина разчита на визитата на семейство Бербатови след около месец, защото планира да включи жената на нападателя на "Манчестър Юнайтед". Елена се различава доста от другите футболни съпруги с това, че се пази далеч от журналисти и камери. Не можем да кажем същото за мъжа й - Димитър Бербатов - който редовно се снима в най-различни телевизионни реклами. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия