Раят съществува - факт!

"Раят наистина съществува!" - това е книгата, завладяла повечето хора точно около великденските празници. В нея се разказва за 11-годишния син на пастор Колтън и неприятен инцидент, случил се преди 7 години. Когато хлапето било 4-годишно

2011-04-23 00:15:18
Раят съществува - факт!
"Раят наистина съществува!" - това е книгата, завладяла повечето хора точно около великденските празници. В нея се разказва за 11-годишния син на пастор Колтън и неприятен инцидент, случил се преди 7 години.

Когато хлапето било 4-годишно неговият апендикс се е спукал. След направената интервенция лекарите били сигурни, че детето няма да преживее следващите дни, но то останало живо. По-късно малкият Колтън разказал на родителите си, че докато бил в клинична смърт всъщност бил в Рая, където научил много неща, които нямало откъде другаде да научи.

Момченцето разказало за срещата със своята неродена сестра, за чието съществуване той не знаел. Майка му преживяла спонтанен аборт, но те му спестили тази информация. Колтън видял и дядо си, когото също никога не е виждал.

Родителите му решили да проверят момчето и до колко казва истината и му показали няколко снимка, като на една от тях бил дядо му, като по-млад. Колтън безпроблемно го разпознал. Хлапето твърди, че всички хора в Рая са млади и изглеждат щастливи.

Пастор Тод Берпо описал странния случай няколко години след операцията на неговия син. В момента книгата е една от най-купуваните на книжния пазар. През ноември месец тя бе издадена едва в 40 000 екземпляра, но после поради големия интерес бройката се е увеличила. До момента са продадени над 3.4 милиона копия.

В момента малкият Колтън се е превърнал в истинска сензация, гостува в предавания и разказва своята история. Възможно е в най-скоро време да се направи филм по случая. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия