Новата модна тенденция - непорочността

Английски производители разпространяват на пазара продукти от линията "благочестиво бельо", което е произведено специално за целомъдрени тийнейджъри. Страстоубийството е заложено още в кройките на самите модели, като преобладаващите прод

2011-04-22 00:07:46
Новата модна тенденция - непорочността
Английски производители разпространяват на пазара продукти от линията "благочестиво бельо", което е произведено специално за целомъдрени тийнейджъри.

Страстоубийството е заложено още в кройките на самите модели, като преобладаващите продукти са тип боксерки, както за момчетата, така и за момичетата.

В колекцията са налични и фланелки с непредизвикателни надписи, чиято цел е да не предизвикват неприлични мисли у младежите.

Някои от посланията гласят: "Нека помечтаем още малко", "Не тази нощ", "Какво би направила майка ти на твое място", "Дръж си ципа затворен" и какви ли не още фрази, защитаващи непорочността.

Целта на модната линия е да бъде последно предупреждение за тийнейджърите за прекосяване на границата на доброто поведение.

Производителите са сигурни, че предлаганите модни продукти няма никак да се понравят и да привлекат вниманието на повечето млади британци, но пък бельото е идеалното средство за спазване на моралните норми и утвърждаване на семейните ценности.

Разпространението на антисексуалните продукти е вдъхновено от християнски движения, които призовават хората да запазят целомъдрието си до брака. Най-известното от тях е американското движение, чийто последователи носят халки с обет за непорочност до първата си брачна нощ, под надслов "Истинската любов трябва да изчака". Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия