Слави Трифонов - загадка за световната медицина

Най-успелият шоумен в националния ефир Слави Трифонов страда от неизвестно заболяване, което постепенно отнема зрението му. Според слухове, Дългия се лекува в чужбина, пазейки всичко в абсолютна тайна. Преди години, когато всички бяха шокирани&nbs

2011-04-21 00:32:29
Слави Трифонов - загадка за световната медицина
Най-успелият шоумен в националния ефир Слави Трифонов страда от неизвестно заболяване, което постепенно отнема зрението му. Според слухове, Дългия се лекува в чужбина, пазейки всичко в абсолютна тайна.

Преди години, когато всички бяха шокирани  от влошаването на здравословното му състояние, Слави заяви, че дори световноизвестни имена в медицината не могат да диагностицират заболяването му. Проблемите му обаче се задълбочават и това е все по-явно. Изграждайки образ на безскрупулен и могъщ, водещия показва слабостта си в дадени моменти, което не е характерно за него.

Мнозина медици гадаят за състоянието на Слави от разстояние, за да споделят компетентно мнение, което обаче никой не е изисквал. Водещият никога няма да остане доволен от факта, че е следен и анализиран и то за нещо толкова лично. Той е принуден да носи специални диоптрични очила и да се съобразява със здравословното си състояние.

Въпреки тази сериозна спънка, Трифонов не губи желание дори за миг да продължава кариерата си, която расте нагоре все по-успешно. Съвсем наскоро той предложи брак на приятелката си, но поради славата си на вечен ерген, много хора не вярват, че Слави ще мине под венчилото. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия