ЦСКА на финал !!!

Футболният отбор ЦСКА се наложи над Литекс с 2:1 и по този начин се класира на финал за Купата на България, където ще се бори за първото място с Пирин или Славия. Кой е другият финалист ще стане ясно след утрешния мач между двата отбора. Спас Деле

2011-04-20 23:59:16
ЦСКА на финал !!!
Футболният отбор ЦСКА се наложи над Литекс с 2:1 и по този начин се класира на финал за Купата на България, където ще се бори за първото място с Пирин или Славия. Кой е другият финалист ще стане ясно след утрешния мач между двата отбора.

Спас Делев помогна на отбора си да отиде на финал, като вкара и двете попадения за "червените". За Литекс се разписа футболистът Георги Миланов.

"Армейците" показаха потенциала си и изиграха перфектно първото полувреме, като резултат можеше да е друг, защото ЦСКА изпусна три чисти положения, а в същото време вратарят им Винисиус Баривейра даде всичко от себе си, за да опази вратата и допусна само един гол.

През второто полувреме футболистите на ЦСКА се поотпуснаха и именно заради това Литекс успя да бележи гол и да изравни резултата. В последните минути на мача , благодарение на рикошет и Спас Делев, "червените" се класираха на финал. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия