Лекото докосване привлича мъжете

Пред жените доста често стои един въпрос - как да привлекат вниманието на дадена мъж.  Те дори са  способни да прибягнат  до услугите на магове и гадателки, само и само те  да им помогнат  това да се случи. Всъщност,

2011-04-09 16:05:39
Лекото докосване привлича мъжете
Пред жените доста често стои един въпрос - как да привлекат вниманието на дадена мъж.  Те дори са  способни да прибягнат  до услугите на магове и гадателки, само и само те  да им помогнат  това да се случи.

Всъщност, имат  доста по-безопасен и по-точен начин, за постигането на тази цел. Това може да бъде лекото докосване  с ръка, което пробужда у мъжа желание за по-близко запознанство.

Любопитно е, че този експеримент е направила  студентка, която есе опитала  да се запознае с 64 младежи в един бар. Момичето искало някаква услуга. А когато  трябвало да благодари, то само за секунда-две докосвало ръката на  избраните мъже.

Оказало се, че 30 процента от мъжете в хода на краткия разговор са се опитали да  завържат по-близко познанство. Тези, които не са се поддали на тактилния контакт били едва 16 процента. 
Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия