Появи се нов вид сексуалност - флексисексуалността. Какво представлява?

Лека полека път си пробива нов вид сексуалност - флексисексуалността. Тя завладя звездите и в момента е тотален хит в Холивуд. Тази мода може да промени вашата гледна точка относно сексуалността. Дрю Баримор и Меган Фокс са едни от най-известни ли

2011-04-07 01:39:28
Появи се нов вид сексуалност - флексисексуалността. Какво представлява?
Лека полека път си пробива нов вид сексуалност - флексисексуалността. Тя завладя звездите и в момента е тотален хит в Холивуд. Тази мода може да промени вашата гледна точка относно сексуалността.

Дрю Баримор и Меган Фокс са едни от най-известни личности, които публично споделиха, че са флексисексуални - т.е харесват както мъже, така и жени. Lady GaGa също намеква, че е част от тези хора в своята песен "Poker Face", където споделя, че има желание да бъде с жена. Кати Пери пък пее за тази нова сексуалност в песента си "I Kissed a Girl". Линдзи Лоън е имала връзки както с мъже, така и с представителки на нежния пол.

Флексисексуални са хората, които привличат вниманието както на мъжете, така и на жените, но не определят себе си като бисексуални. Те не искат да бъдат категоризирани - не смятат себе си нито за бисексуални, нито за хомосексуални, нито пък за хетеросексуални.

Тази нова сексуалност е модерна в момента, но може да се окаже опасна за хората, които правят всичко, за да приличат на своите идоли. По този начин те може да загубят истинската си сексуалност. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия