"Марш за трева" - протест за легализиране на марихуаната

В България се подготвя национален протест за легализация на марихуаната. В социалната мрежа Facebook е създадена страница от Александър Савов, която е озаглавена "Марш за трева". 20 април (сряда) е обявен за Световен ден на протеста за трев

2011-04-04 23:44:58
В България се подготвя национален протест за легализация на марихуаната. В социалната мрежа Facebook е създадена страница от Александър Савов, която е озаглавена "Марш за трева". 20 април (сряда) е обявен за Световен ден на протеста за трева. На този ден всички привърженици на марихуаната ще излязат, за да покажат на страната ни, че имат желание тя да се легализира.

Във Facebook вече има уговорки всички, които подкрепят протеста да се съберат пред Народното събрание или пред общините в големите градове на 20 април между 12 и 15 часа. Въпреки че страницата е сравнително нова, тя вече има 44-ма души, които са потвърдили своето участие и 1000, които не са взели окончателно решение.

Като цяло хората са отрицателно настроени към протеста и смятат, че на него няма да има повече от 10 души, защото хората ги е страх да се появят по улиците с марихуана в ръка, защото това е подсъдимо.

В Европа само в Холандия тревата е легализирана и декриминализирана. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия