Киану Рийвс се завръща

Киану Рийвс се завръща с нови два филма. Звездата се загуби минала година, а през 2011г. няма да го видим в нито един филм. Евентуално може да се покаже в няколко серии в "От местопрестъплението", но само до там. Той искал да си вземе

2011-04-03 19:15:14
Киану Рийвс се завръща
Киану Рийвс се завръща с нови два филма.

Звездата се загуби минала година, а през 2011г. няма да го видим в нито един филм. Евентуално може да се покаже в няколко серии в "От местопрестъплението", но само до там.

Той искал да си вземе малко почивка, защото продукциите, в които участвал, били доста натоварващи, а и звездата искал да отдели време на семейството и приятелите си.

Двата филма, които ще излязат през 2012 година се казват "Generation Um..." и "47 Ronin". Първият филм разказва за наркотици и много секс, а вторият за самураи от 18 век, които са решени да отмъстят за убития си учител.

Лично аз нямам търпение да видя "Нео" да играе самурай. Актьорът е започнат от 1998 година да тренира кунг фу за филма "Матрицата" и не е спирал вече 12 години. Да се надяваме, че ще видим грандиозни изпълняния от звездата. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия