Хората вярват в края на света

В интернет гласуване, проведено от голяма уеб страница, се разбрало, че над 60% от общия брой хора, които дали своя глас, вярват в това, че краят на света ще е скоро. Тези 60% са избрали следния отговор: "Вярвам, че идва краят на света, но не

2011-04-02 16:38:10
Хората вярват в края на света
В интернет гласуване, проведено от голяма уеб страница, се разбрало, че над 60% от общия брой хора, които дали своя глас, вярват в това, че краят на света ще е скоро.

Тези 60% са избрали следния отговор: "Вярвам, че идва краят на света, но не мисля, че ще е точно на 21.12.2012.".

Други 5% от гласувалите вярват, че краят на човечеството ще бъде точно на тази дата. Останалите 35% не вярват, че може да се случи такова нещо.

Според специалисти хората приемат това за истина по вина на медиите, които непрестанно ни обливат с глупости свързани с въпросния апокалиптичен ден.

Единствената теоретична опасност е да станат 50-70 земетресения с максимална сила и да стане така, че да взривят всички атомни бомби и централи в света. Точният процент това да се случи е 0.00013441%, но все пак има такава вероятност. Страшно нали?!

Като оставим шегата на страна, край на човечеството трудно може да настъпи. Според анти-военни организации най-вероятно е държавите да решат да се изтрепват една друга и да си пратят по 5-10 атомни бомби. Този вариант е просто смешен, но все пак има хора, които са на мнение, че може да стане 50%-50%.
Това е истина, която или ще стане, или няма да стане, ето ги 50%-50%. То същото важи и за срещата с извънземни. Там също е 50-50 вероятността, или ще ги видим, или не, или ще са добри, или лоши и т.н. и т.н.

"Мога да кажа със 100% сигурност, че краят на света и на човечеството няма да бъде скоро! Дори да стане катаклизъм, все 1-2 милиона души ще оцелеят и пак няма да е тотален геноцид" - споделил американски учен. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия