Песента на Азис "Няма накъде" пусната без негово знание

Преди няколко дни бе официалното представяне на новата песен на Азис "Мразиш", но ето че няколко дни по-късно в интернет пространството се появи друго негово  парче - "Няма накъде". Краля на поп-фолка не е пускал песента и е

2011-04-02 13:10:38
Песента на Азис
Преди няколко дни бе официалното представяне на новата песен на Азис "Мразиш", но ето че няколко дни по-късно в интернет пространството се появи друго негово  парче - "Няма накъде". Краля на поп-фолка не е пускал песента и е страшно разочарован от случилото се. Той се заканва, че ще разбере кой е виновен за това и ще му търси сметка.

Азис за пръв път бере ядове след излизане на негова песен в интернет, без знанието му. Парчето "Няма накъде" е по музика и аранжимент на Мартин Биолчев, текстът е на Азис.

Певецът е наистина разстроен и ядосан от предварителната поява на песента в интернет пространството. Той няма обяснение за случилото се, но е бил неприятно изненадан, когато е разбрал какво се е случило. Песента "Мразиш" е написана от Азис и е насочена към конкретен човек. Той е искал тя да получи нужното внимание от феновете и едва тогава да пусне другата си песен.

Доста от певците заявяват, че песните им се появяват в интернет без тяхно знание, но Азис твърди, че при него това наистина е така. Все пак той държи на песента "Мразиш" и не би пуснал ново парче само седмица след появата на друго.

Певецът ще направи всичко възможно, за да разбере как се е случило това. Той и неговите продуценти ще се опитат да намерят виновника и да го съдят. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия