А вие имате ли комплекси?

На земята не съществува човек, който да няма някакви комплекси. Вижте кои са петте, които са най-често срещани: 1. Комплекс "Дон Кихот" - от него страдат мъже, които боготворят своята любима и я издигат на пиедестал. Те виждат само нейни

2011-04-02 12:53:56
А вие имате ли комплекси?
На земята не съществува човек, който да няма някакви комплекси. Вижте кои са петте, които са най-често срещани:

1. Комплекс "Дон Кихот" - от него страдат мъже, които боготворят своята любима и я издигат на пиедестал. Те виждат само нейните положителни страни и игнорират недостатъците й.

2. Комплекс за малоценност - хората, които имат този комплекс, обикновено се подценяват, смятат се за безполезни, както на работното място, така и у дома. Често имат погрешна представа за своя външен вид.

3. Комплекс "Алиса в страната на чудесата" - от него страдат дами, които живеят в свой паралелен свят, често се отдават на фантазии и мечтаят за своя принц на бял кон.

4. Комплекс "Дон Жуан" - той се среща само при представителите на силния пол. Мъжете имат засилен интерес към дамите, но искат от тях единствено секс, имат предимно краткотрайни и повърхностни връзки.

5. Комплекс "Не мога да се справя" - този комплекс е подобен на комплекса за малоценност. При него хората (по-често жените) смятат, че не са достатъчно добри, за да се справят с нещата от живота. Свикнали са винаги да търсят опора у някой друг и да не се справят сами с трудностите, които срещат. Не се чувстват добре, ако нямат своя половинка. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия