Бой с възглавници - днес в 17.15 часа зад НДК

На 2 април се чества Световният ден за бой с възглавници. Тази година София официално ще вземе участие в събитието и ще бъде едно от бойните полета по целия свят. Световният ден за бой с възглавници се организира за четвърти път. Тази година ще взем

2011-04-02 12:29:02
Бой с възглавници - днес в 17.15 часа зад НДК
На 2 април се чества Световният ден за бой с възглавници. Тази година София официално ще вземе участие в събитието и ще бъде едно от бойните полета по целия свят.
Световният ден за бой с възглавници се организира за четвърти път. Тази година ще вземат участие 96 града от Южна и Северна Америка, Европа и Азия.

Днес в София боят ще се проведе зад НДК в 17.15 часа и се очаква мераклиите да бъдат над 1000 души. Групата ще се премести на друго място, което засега е тайна. Всеки може да участва, стига да има желание и да носи със себе си меха пухена възглавница.

Боят с възглавници е напълно свободен, няма правила, важното е хората да се забавляват и да не се нараняват. Излишно е да се споменава, че във възглавниците не трябва да има никакви остри предмети. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия