Love.net - дългоочакваният български филм от утре по кината

В последно време българското кино ни изненадва доста приятно. Последните няколко проекта се реализират успешно и радват българските меломани. След като българинът остана очарован от българските филми "Дзифт", "Шивачки", "Миси

2011-03-31 22:53:01
Love.net - дългоочакваният български филм от утре по кината
В последно време българското кино ни изненадва доста приятно. Последните няколко проекта се реализират успешно и радват българските меломани. След като българинът остана очарован от българските филми "Дзифт", "Шивачки", "Мисия Лондон", "Тилт" и т.н., сега е ред да оцени и най-новата продукция, която носи заглавието "Love.net".

Героите от филма се забъркват във виртуална игра, където цари двойствен живот, флиртове и пълна анонимност. Главните роли се изпълняват от Диляна Попова, Христо Шопов, Койна Русева, Захари Бахаров, Диана Добрева и Владимир Пенев.
Историята във филма разказва за няколко души, които прекарват голяма част от свободното си време в интернет и развиват зависимост към социалните мрежи и чатовете.

Във филма участват както професионални актьори, така и хора, които за пръв път дебютират в киното. Такива са Диана Попова, Джон Лоутън и Лора Чешмеджиева. Джот Лоутън, може би, е познат на някои от вас от групата Uriah Heep. Сценаристката на филма случайно се е свързала с него, след като го видяла във вестник и преценила, че той е перфектният човек за тази роля.

Филмът тръгва по кината от 1 април 2011 година.

Вижте интервю с Лора Чешмеджиева:

http://www.teenproblem.net/news/s/27860.html Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия