Къде е най-голямо... мъжкото достойнство?

Известен американски сайт за забавление публикува 6 световни карти, които едва ли някой е виждал в училище. Първата представлява отговор на въпроса, който със сигурност си задават милиони мъже по целия свят, а именно – нормална ли е дължин

2011-03-30 17:21:16
Къде е най-голямо... мъжкото достойнство?
Известен американски сайт за забавление публикува 6 световни карти, които едва ли някой е виждал в училище.

Първата представлява отговор на въпроса, който със сигурност си задават милиони мъже по целия свят, а именно – нормална ли е дължината на мъжкото им достойнство и каква е тя при представителите на различните нации.

Както се вижда от картата, най-надарени са мъжете, живеещи в африканските държави Судан, Бенин, Гана, Камерун и Конго, както и представителите на силния пол от южноамериканските държави Венецуела, Колумбия, Боливия и Еквадор. При всички тях средната дължина на пениса е между 16,10 и 17,93 см.

Веднага след тях се нареждат голяма част от останалите държави в Африка и Южна Америка, както и половината от европейците. Със средна дължина между 14,88 и 16,10 см. могат да се похвалят и българските мъже.

В дъното на класацията попадат представителите на силния пол, живеещи в Китай, Индия и другите по-малки южноазиатски държави, които притежават скромните 9,66-11,67 см.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия