На 31 Март, от 19.00 часа, PR компанията VIPART организира за пети път среща под мотото „365 страници”. Тя ще се състои в столичния Клуб 365. Основната идея на срещата е представяне на млади български таланти в различни интелектуални области и обединението им около каузата за съхраняване на българската култура.

Специален гост на събитието ще бъде младата писателка Валентиа Маринова, автор на книгата „Децата на Ламски”. Това е една от първите български електронни книги, която е заинтригувала много тийнейджъри у нас. Целият роман може да се прочете безплатно на адрес lamski.azcheta.com.

Валентина е последна година студент, специалност Връзки с обществеността”, в „Софийски университет „Св. Климент Охридски” и в момента пише дипломната си работа. Това обаче не и е попречило да завърши книгата си „Децата на Ламски”, да се заеме с нейното продължение, както и да се захване с писането на един по – зрял роман. ”В живота имам твърди принципи, които рядко нарушавам, но при писането е точно обратното – отворена съм за всякакви коментари и поправки от читателите. Това е така, защото смятам, че книгата трябва да живее – т.е. да е интерактивна”, споделя Валентина.
Автор: