Млади таланти ще се срещнат под мотото „365 страници”

На 31 Март, от 19.00 часа, PR компанията VIPART организира за пети път среща под мотото „365 страници”. Тя ще се състои в столичния Клуб 365. Основната идея на срещата е представяне на млади български таланти в различни интелектуални обла

2011-03-30 16:44:10
Млади таланти ще се срещнат под мотото „365 страници”
На 31 Март, от 19.00 часа, PR компанията VIPART организира за пети път среща под мотото „365 страници”. Тя ще се състои в столичния Клуб 365. Основната идея на срещата е представяне на млади български таланти в различни интелектуални области и обединението им около каузата за съхраняване на българската култура.

Специален гост на събитието ще бъде младата писателка Валентиа Маринова, автор на книгата „Децата на Ламски”. Това е една от първите български електронни книги, която е заинтригувала много тийнейджъри у нас. Целият роман може да се прочете безплатно на адрес lamski.azcheta.com.

Валентина е последна година студент, специалност Връзки с обществеността”, в „Софийски университет „Св. Климент Охридски” и в момента пише дипломната си работа. Това обаче не и е попречило да завърши книгата си „Децата на Ламски”, да се заеме с нейното продължение, както и да се захване с писането на един по – зрял роман. ”В живота имам твърди принципи, които рядко нарушавам, но при писането е точно обратното – отворена съм за всякакви коментари и поправки от читателите. Това е така, защото смятам, че книгата трябва да живее – т.е. да е интерактивна”, споделя Валентина. Автор:

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия