21 декември 2012 г. - Велик парад на планетите

В края на 2012 година, жителите на планетата Земя ще станат свидетели на едно много интересно, но  в същото време,   разрушително явление:  на 21 декември ще се случи т. нар. велик парад на планетите.   Явление от този

2011-03-29 15:07:04
21 декември 2012 г. -  Велик парад на планетите
В края на 2012 година, жителите на планетата Земя ще станат свидетели на едно много интересно, но  в същото време,   разрушително явление:  на 21 декември ще се случи т. нар. велик парад на планетите.  

Явление от този тип всъщност се наблюдава често - 8-те планети от Слънчевата система неведнъж са се построявали в един ред.  Предстоящият ’парад’ обаче, е забележителен с това, че освен основните  планети, на една линия   с тях ще се окаже и Слънцето, така всичките   космически тела ще се озоват на оста на центъра на галактиката. А в центъра на нашата галактика се намира черна дупка, която излъчва рентгенови вълни.

Ето защо, това уникално събитие представлява и заплаха за хората на Земята.  Учените смятат, че  силното излъчване на Юпитер, Сатурн, Марс и     черната дупка ще предизвикат проблеми с техниката на Земята - ще се появят сериозни проблеми в инфраструктурата, техниката и интернет.  Смята се, че дори малките прибори на батерии ще излязат от строя.  Световни учени твърдят, че мощността на излъчванията ще се окаже толкова силна, че последствията за икономиките на държавите може да бъдат  много сериозни.

Учените все пак са на мнение, че  радиациите няма да са толкова мощни, че да изпепелят всички живи  организми на планетата ни и краят на  света няма да настъпи на 21 декември 2012 година.   Но всички електрически влакове и трамваи временно няма да могат да работят, ще бъдат отменени всички самолетни полети, а световната мрежа има вероятност да бъде блокирана за няколко дни.

Очакват се проблеми с функционирането на спътниците, наземните радиопредаватели,и множество апаратури.  По време на парада на планетите ще е невъзможно да се записват телефонни разговори, а алармените инсталации ще откажат да действат.

Има вероятност за няколко дни човечеството да бъде принудено на живее без електричество.  Всъщност, това красиво и толкова рядко явление, ще донесе много проблеми на жителите на Земята. Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия