'Контрол' взривиха зала Универсиада

Рожденият ден на Тангра Мега Рок отново достави невиждано удоволствие на своите фенове, като направи един цветен, изпълнен със ска и пънк, концерт. Събитието стартира с изненадваща, дори за швейцарците, точност в 20:00 и нито минута по-късно, когато

2011-03-25 12:55:22
'Контрол' взривиха зала Универсиада
Рожденият ден на Тангра Мега Рок отново достави невиждано удоволствие на своите фенове, като направи един цветен, изпълнен със ска и пънк, концерт. Събитието стартира с изненадваща, дори за швейцарците, точност в 20:00 и нито минута по-късно, когато на сцената излязоха The Pomorians. Поморийците зарадваха публиката с хитовете си "Обичам" и "Out of control". Бившите "артерийци" поставиха финала с песента "Мотам се напред назад",на която цялата публика пееше заедно с Янко "Падна ми верига, спука ми се гумата, мамата е... ми се в гъза".

Великаните от "Контрол" закриха концерта, като изпяха всички свои велики песни, включително и тези, които не са изпълнявани на сцена над 20 години. Старите песни не успяха да изплашат публиката, която не спря да пее, дори за минута. Според вътрешна информация, Кольо Гилъна е бил с влошено здравословно състояние, но въпреки това на сцената се раздаде до последно и дори излезе на бис.
Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия