Баба стреля по къщата на съседа си, отказал да я целуне

92-годишна баба от американския щат Флорида стреля с полуавтоматичен пистолет по къщата на съседа си, за да му отмъсти за това, че отказал да я целуне. Възрастната жена на име Хелън Стодингър посетила своя 53-годишен съсед Дуайт Бетнър и наст

2011-03-23 17:14:52
Баба стреля по къщата на съседа си, отказал да я целуне
92-годишна баба от американския щат Флорида стреля с полуавтоматичен пистолет по къщата на съседа си, за да му отмъсти за това, че отказал да я целуне.

Възрастната жена на име Хелън Стодингър посетила своя 53-годишен съсед Дуайт Бетнър и настояла, че няма да си тръгне, ако той не я целуне. Мъжът обаче настойчиво отказал отправеното му „предложение”.

Тогава разярената баба се върнал в дома си, грабнала пистолет и с него направила четири изстрела по къщата на Бетнър. С един от тях възрастната дама пробила стъклото в хола, където нищо неподозиращият й съсед говорел с баща си по телефона. По чудо мъжът се измъкнал почти без никакви наранявани от посипалите се върху него стъкла.

Стодингър пък била незабавно задържана от полицията. Срещу нея са повдигнати обвинения за въоръжено нападение и за нанасянето на щети по къщата на съседа й.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия