The Pomorians и Контрол на една сцена

Тази седмица в София ще се случи нещо, за което феновете чакат десетилетия. На една сцена ще се качат Кольо Гилъна и Янко Бръснаря. Зверският концерт ще се състои в зала Универсиада на 24-ти март. Първи на сцената ще излязат The Pomorians. Бащата на

2011-03-22 15:29:25
The Pomorians и Контрол на една сцена
Тази седмица в София ще се случи нещо, за което феновете чакат десетилетия. На една сцена ще се качат Кольо Гилъна и Янко Бръснаря. Зверският концерт ще се състои в зала Универсиада на 24-ти март. Първи на сцената ще излязат The Pomorians. Бащата на Янко Бръснаря - Щерион коментира пред екипа ни, че на сцената ще се появи пълният състав на група Артерия. Това гарантира, че освен познатия ни от миналото лято хит "Обичам... (да пиша, да пия и да ям)" ще чуем и песни от предишните албуми.

Преди Контрол да изкъртят залата, на сцената ще се качат MARK FOGGO"S SKASTERS. Те ще подгреят публиката за появата на великаните от Контрол, които ще се появят в пълния си и оригинален състав. Очаква се групата да изпълни любимите на цял един народ песни -"Алкохолен блус" (1,2 и 3), "Дайте ми", "Апатия" и много други. Краят на концерта, разбира се, ще бъде сложен с двете емблематични за Контрол песни - "Seek and destroy" (ой, ой, ой) и "Леле како".

Хайде, чакаме ви в поготоооооой ой ой :)
Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия