Лияна показва прелести в предизвикателна фотосесия

Новото лице на все по-популярното мъжко списание Mr. BiG е поп фолк изпълнителката Лияна. В предизвикателна фотосесия, звездата влезе в ролята на "черния лебед" или фаталната жена, пленила и изпепелила куп мъжки сърца. Ръководител на

2011-03-22 01:08:37
Лияна показва прелести в предизвикателна фотосесия
Новото лице на все по-популярното мъжко списание Mr. BiG е поп фолк изпълнителката Лияна.

В предизвикателна фотосесия, звездата влезе в ролята на "черния лебед" или фаталната жена, пленила и изпепелила куп мъжки сърца.

Ръководител на снимките бе Велислава Каймаканова-Ножарова, чиято идея била заимствана от едноименния филм "Черен лебед", за участието си в когото Натали Портман спечели награда "Оскар".

Красотата на Лияна разцъфва така, както изпод черната окраска се крие чистата й и нежна душа - това е посланието на фотосесията, на която ще могат да се насладят всички ценители на женската красота.

Скоро след като снимките станаха достъпни за потребителите в мрежата, заваляха коментари относно степента, в която Лияна се е справила със своята роля.

Очаквано, преобладават положителните коментари за фотосесията. Според по-голямата част от коментиралите, Лияна е неотразима. „Такава жена, с такова тяло и излъчване! Просто няма начин да не изглежда уникално! Прекрасна си, Лиянче!”, гласи един от коментарите.
Останалата част от ценителите критикуват остро поп фолк звездата, определяйки я като "лека жена": „То такава пропаднала жена, освен по цици, няма как по друг начин да се снима!”. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия