Емил Чолаков - вън от bTV ?

В медиите бе разпространен слух, че Емил Чолаков - водещият на прогнозата за времето по bTV - може да остане без работа. Говори се, че синоптикът се появявал на работа "на градус" и веселил всички с доброто си настроение. Веселякът вече

2011-03-21 01:06:36
Емил Чолаков - вън от bTV ?
В медиите бе разпространен слух, че Емил Чолаков - водещият на прогнозата за времето по bTV - може да остане без работа. Говори се, че синоптикът се появявал на работа "на градус" и веселил всички с доброто си настроение.

Веселякът вече бил предупреждаван от ръководството на телевизията, но това не дало ефект. Въпреки предупреждението, че при още едно наказание ще бъде уволнен, Емил никак не се е притеснил, тъй като има предложение за собствено предаване от друга телевизия и при евентуално дисциплинарно уволнение - имал къде да отиде.

Според слуховете, гологлавецът се наливал по цели нощи и дори професионалните гримьори не можели да се справят с прикритието на пиянското му изражение. Колегите му се оплаквали, че около него вони на алкохол.

Очевидно, новите работодатели на Емо ще берат ядове със слабостта му към чашката и впечатлението, което оставя у хората около себе си.

Чолаков не смятал за необходимо да се оправдава и да се отчита за поведението си дори пред началниците си. Едно обаче е сигурно - ако Емо не стъпи на крака и не вземе нещата в свои ръце, зрителите ще се лишат от един от най-забавните синоптици в националния ефир. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия