Момиче пострада, след като станало повод за сбиване в дискотека в Правец

Момиче беше отвлечено и пребито в град Правец, от 20-годишен младеж, който след това бил задържан от полицията. От градска дискотека бил подаден сигнал за сбиване, в което участвали десетина души, измежду които имало местни и младежи от Тетевен.

2011-03-17 23:38:25
Момиче пострада, след като станало повод за сбиване в дискотека в Правец
Момиче беше отвлечено и пребито в град Правец, от 20-годишен младеж, който след това бил задържан от полицията.

От градска дискотека бил подаден сигнал за сбиване, в което участвали десетина души, измежду които имало местни и младежи от Тетевен.

Причината за побоя била млада девойка, която не игнорирала правешкия си ухажор К. Й. (20г.), защото била привлечена от момче от Тетевен. Явно симпатиите не били едностранни, защото тетевенецът пристигнал в Правец с група свои приятели.

К.Й. обаче не давал момичето си толкова лесно и събрал няколко близки приятели и роднини, след което нападнал "пришълците". После заплашил момичето с нож и с помощта на приятелите си я набутал в автомобил "Лада" и заминал в неизвестна посока.

Девойката била намерена в колата близо до черен път в района на с. Своде, махала "Курман".

Заедно с нея бил и нападателят. Момичето разказало пред служителите на реда, че докато пътували, момчето я пребило и й счупило зъб.

Докато оглеждали колата, полицаите намерили и конфискували ножа, който младежът размахвал заплашително. К. Й. е задържан за 24 часа в полицията. Срещу него е заведено досъдебно производство. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия