Най-възрастната проститутка

Най-възрастната проститутка на света е британката Мили Купър, която е на 96 годишна възраст. Започнала е да практикува тази професия когато е била на 27 години, към края на Втората световна война. Преди това, Мили се мести от Лондон в Лас Вегас, з

2011-03-16 20:37:21
Най-възрастната проститутка
Най-възрастната проститутка на света е британката Мили Купър, която е на 96 годишна възраст. Започнала е да практикува тази професия когато е била на 27 години, към края на Втората световна война.

Преди това, Мили се мести от Лондон в Лас Вегас, заради любовната й връзка с американец, от когото има дете. За нещастие, любимият й загива във войната и Мили остава сама с детето си.

Налага й се да започне работа като танцьорка в кабаре. Малко по-късно Мили става "жрица на любовта" от VIP класа.
С развитието на кариерата си, Мили е родила 10 момичета, които впоследствие работят за нея. Сватбата и през 1955 година, не пречи на британката да продължава да практикува професията си, описва lady.mail.ru.

Мили прави пауза в предлагането на своите прелести в продължение на 25 години, но след това отново се завръща към добре познатия и занаят и това продължава до ден-днешен.

Според самата нея, тя е била с около 3500 мъже. В момента Мили предлага услугите си на клиенти, включващи се във възрастовата група от 25 до 92 години. По този начин тя изкарва по 80 000 долара годишно.

Тарифата на британката е 1200 долара на сеанс, като седмично обслужва по двама клиенти.

"Придържам се към стандартите. Винаги се обличам елегантно, а всичките ми клиенти са джентълмени", споделя Мили.

Въпреки своята професия, тя никак не одобрява днешните момичета, които "ходят полуголи, със слаби тела и огромни гърди", казва тя. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия