Бионсе: „Лейди Гага е самозабравила се егоцентричка”

Поп дивата Бионсе нападна своята колежка Лейди Гага, като я обяви за „самозабравила се егоцентричка”. Взаимоотношенията между двете изпълнителки се влошили малко след записването на съвместната им песен “Telephone”. През

2011-03-15 21:27:58
Бионсе: „Лейди Гага е самозабравила се егоцентричка”
Поп дивата Бионсе нападна своята колежка Лейди Гага, като я обяви за „самозабравила се егоцентричка”.

Взаимоотношенията между двете изпълнителки се влошили малко след записването на съвместната им песен “Telephone”. През февруари обаче Гага дотолкова подразнила Бионсе с ексцентричната си поява на наградите „Грами” (когато излезе от вътрешността на огромно яйце, носено от четирима здрави мъже), че изпълнителката на “Halo” не успяла да скрие възмущението си.

„Бионсе смята начина, по който Лейди Гага се появи на наградите „Грами” за напълно абсурден и смешен. Всеки друг артист излиза на червения килим по традиционния начин, но Гага се опитва да привлече цялото внимание към себе си. Бионсе смята, че всеки музикант трябва да остави таланта си да говори вместо него и наистина не може да проумее защо Гага се опитва да се наложи над всички с нейните странни и ексцентрични хрумвания”, споделиха близки на Бионсе.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия