Тази година еднодневен 'Sonisphere' на Хиподрума в Банкя

Лятото чука на вратата... Рок феновете очакват с нетърпение от месеци да разберат каква ще бъде програмата на фестивала “Sonisphere 2011”  и кои групи ще вземат участие в него. Ето и голямата новина - на 21 юни  в столиц

2011-03-11 15:02:13
Тази година еднодневен 'Sonisphere' на Хиподрума в Банкя
Лятото чука на вратата... Рок феновете очакват с нетърпение от месеци да разберат каква ще бъде програмата на фестивала “Sonisphere 2011”  и кои групи ще вземат участие в него.

Ето и голямата новина - на 21 юни  в столицата  ще забият Iron Maiden - това е официално потвърдено от организаторите на фестивала.  Освен тях, у нас пристигат още Slipknot, Алис Купър, Мastodon и  Apocalyptica.  Всички тях ще чуем на 21 юни.

Мястото на фестивала ще бъде ново  - Хиподрума в Банкя. Вратите ще бъдат отворени от 15 часа, а шоуто ще започне в 17. Шефът на промоутърите на фестивала съобщи, че са се водили преговори с много групи като Nickelback, Green Day  и  Rage Against The Mashine.  Повечето от тях обаче,  се оказали или на турне, или ангажирани с други фестивали.

Ето защо, тази година организаторите са заложили на качеството и са синтезирали фестивала само в един ден.

На Хиподрума, където ще се състои фестивала, още от 15 март започва подготовка. Предстои строеж на паркинг за 3000 автомобила, ще бъдат издигнати  трибуни за 5000 седящи места.  Ще бъде изградена и същата огромна сцена, като миналата година. Около мястото на събитието ще  има зони с всички удобства - храна, напитки, място за палатки...

Мястото тази година е променено, защото всички подобни фестивали по света се правят извън градовете. Според организаторите,  не е редно  заради концертите, да се блокира столичния град и да се спира движението.

Билетите за фестивала са на цени от 90 до 150 лева.

Втора порция рок ни очаква  на 9 юли, когато общ  гиг у нас ще направят  Judas Priеst и   Whitesnake.

Скоро предстои да разберем кои още банди  ще ни накарат да куфеем в разгара на лятото.... Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия