"Бързи и яростни 5" скоро по кината (+ трейлър)

Вече имаме възможност да видим трейлъра на петата част на филма "Бързи и яростни". В него ще станем свидетели на вълнуващи въздушни каскади с Пол Уокър и Вин Дизел, които шофират Ford GT40 от 1996 година. Сред останалите коли, които учас

2011-03-09 18:40:07
Вече имаме възможност да видим трейлъра на петата част на филма "Бързи и яростни". В него ще станем свидетели на вълнуващи въздушни каскади с Пол Уокър и Вин Дизел, които шофират Ford GT40 от 1996 година.

Сред останалите коли, които участват в уличните гонки, са колата на агент Хобс - последен модел Dodge Challenger от 2010 година, Dodge Charger от 1970 година на Дом Торето, Nissan Skyline GTR от 1972 година на Браян О`Конър и още много красиви, яростни и бързи машини.

Филмът ще излезе в кината на 29 април 2011 година, като в него ще вземе участие и Дуейн Джонсън, познат повече като Скалата. Той се познава с Вин Дизел от години и нерядко са обсъждали, че би било страхотно да участват заедно в някой филм.

Режисьорът на "Бързи и яростни 5" поверява ролята на агент Хобс на Дуейн Джонсън. Агентът е твърдоглава личност, която иска веднъж завинаги да спре набезите на неуловимите О`Конър и Торето.

В петата част на филма бягството на бандата продължава. Миа Торето и О`Конър спасяват Дом от затвора и преминават през много държави, докато успеят да избягат от властите. Рио де Жанейро е поредното място, където имат поръчка, която ако изпълнят като хората ще бъдат завинаги свободни. В екипа се включват стари техни приятели, които са готови да изложат живота си на риск и да се състезават за последен път със своите идоли. За да осигурят свободата си О`Конър и Дом сключват сделка с корумпиран бизнесмен, който желае тяхната смърт. Появява се и агент Люк Хобс, който прави всичко възможно, за да залови неуловимите бегълци. В петата част вземат участие и Крис Бриджис, Дон Омар, Тайриз Гибсън и други.

Премиерата на "Бързи и яростни 5" в България е на 29 април 2011 година. Трейлърът вече е в интернет и може да го видите тук: Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия