Почина бившият басист на групата "Alice in Chains"

Бившият басист на групата "Alice in Chains", Майк Стар почина на 44 години. Той бил намерен в къщата си в Солт Лейк Сити по лице на земята. Според съседи, не е инцидент или свръхдоза. Няколко познати на Майк са видели мъж в дома му, койт

2011-03-09 17:19:43
Почина бившият басист на групата
Бившият басист на групата "Alice in Chains", Майк Стар почина на 44 години. Той бил намерен в къщата си в Солт Лейк Сити по лице на земята.

Според съседи, не е инцидент или свръхдоза. Няколко познати на Майк са видели мъж в дома му, който бил доста ядосан и викал силно. След това видели двамата да излизат от къщата, но после се върнали обратно.

Тогава всичко станало много тихо. Мъжът излязъл и започнал да вика, карайки се на Майк. Хората видели, че Стар е жив и не викнали полиция.

На следващия ден обаче съсед позвънял на органите на реда, защото имал съмнение, че има проблем в къщата и може би Майк не е добре. Полицаите намерили басиста в хола му в средата на стаята.

Те отказали коментар докато не се разясни случая, но са обещали в скоро време да дадат информация и да се разбере какво точно  се е случило. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия