За какво си мисли всеки мъж освен за секс?

Книга, озаглавена „За какво си мисли всеки мъж освен за секс?”, която се състои от 200 празни страници, се превърна в истински бестселър във Великобритания. Авторът на оригиналното издание признава, че след дългогодишни наблюдения на

2011-03-05 21:10:36
За какво си мисли всеки мъж освен за секс?
Книга, озаглавена „За какво си мисли всеки мъж освен за секс?”, която се състои от 200 празни страници, се превърна в истински бестселър във Великобритания.

Авторът на оригиналното издание признава, че след дългогодишни наблюдения на представителите на мъжката половина от човечеството е стигнал до заключението, че в по-голямата част от времето те не мислят за нищо друго освен за секс.

Книгата се продава на цена от 4,69 паунда. Тя е истински хит сред ученици и студенти, част от които дори намерили нейно по-практично приложение – за водене на бележки по време на лекциите.

„Купих едно копие на свой приятел, за да се пошегувам с него. Той обаче започна да използва книгата като тетрадка по време на лекциите. Сега забелязвам, че почти всеки студент вече има такава. Това се превърна в масова мания в нашия кампус”, разкри британски студент от Нотингамския университет.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия