Футболен съдия даде 36 картона в рамките на един мач (+ видео)

Аржентинският съдия Дамиан Рубино вдигна 36 червени картона само за един мач. Той показа на всички уплашени съдии по света как трябва да се процедира, когато  наистина има нарушения. Реферът изгони всичките 22-ма футболисти на Викториано Арен

2011-03-04 23:00:12
Футболен съдия даде 36 картона в рамките на един мач (+ видео)
Аржентинският съдия Дамиан Рубино вдигна 36 червени картона само за един мач. Той показа на всички уплашени съдии по света как трябва да се процедира, когато  наистина има нарушения.

Реферът изгони всичките 22-ма футболисти на Викториано Аренас и Клейпол, заедно с техните съотборници и технически лица, които седяха отстрани по пейките. Мачът в крайна сметка има своя победител и това е Клейпол, които отбелязаха две попадения.

Шефът на Викториано Аренас не може да повярва какво се е случило. Той помолил униформените да заключат футболистите от другия отбор, които недоволствали в съблекалнята. Шефовете на Клейпол пък недоволстват, че съдията е дал прекалено много червени картони.

Повечето футболисти правеха всичко възможно, за да предотвратят неприятните сцени и да разтърват тълпата. Съдията напълно се обърка от случващото се и реагира неадекватно.

Двата отбора влязоха в рекордите на книгата Гинес, като подобряват убедително предишното постижение от 20 червени картона, които бяха дадени през 1993 година на два отбора от Парагвай. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия