Том Джоунс ще вземе участие в първия албум на Хю Лори

Хю Лори, познат повече на хората като Доктор Хаус от едноименния сериал, вече е напълно готов да покори музикалната сцена. През изминалата година актьорът подписа договор с Warner Bros Records и само след няколко седмици ще видим резултата от тяхн

2011-03-03 14:25:37
Том Джоунс ще вземе участие в първия албум на Хю Лори
Хю Лори, познат повече на хората като Доктор Хаус от едноименния сериал, вече е напълно готов да покори музикалната сцена.

През изминалата година актьорът подписа договор с Warner Bros Records и само след няколко седмици ще видим резултата от тяхната съвместна работа. Първият албум на Хю Лори се казва "Let Them Talk" и е записан в Ню Орлиънс и Лос Анджелис. Песните му имат типичното звучене на местния блус. Всъщност този жанр е събудил желанието у него да твори в сферата на музиката.

В албума му, освен неговите вокални и клавирни умения, ще видим и талантът на блус пианиста Allen Toussaint, Irma Thomas и сър Том Джоунс.

Албумът ще излезе на музикалния пазар в Европа на 9 май. Хю Лори смята да направи няколко концерта в Берлин, Лондон и Париж, за да представи на феновете си на живо своя дебютен албум. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия